Downloads

Gratis Whitepapers

Whitepaper Producten met contouren dichtbij de zetlijn

Het zetten van producten met contourvormen dichtbij de zetlijn is geen standaard proces, het vraagt maatwerk, ervaring en expertise. Bij WBM hebben we al heel wat producten vervaardigd met deze eigenschappen, elk met hun eigen uitdagingen. Waar loop je tegenaan bij deze productvormen? En vooral; welke oplossingen zijn er om toch de complexe vorm te vervaardigen?

Whitepaper producten met contouren dichtbij de zetlijn

Whitepaper Industriële messen van slijtvast staaI

Bij WBM hebben we jarenlange ervaring met het produceren industriële messen. Dankzij deze kennis kunnen wij klanten in de ontwerpfase al helpen met de totstandkoming van het product, rekening houdend met de mogelijkheden en grenzen van het materiaal en de machines. Maar waarmee moet je rekening houden? In deze whitepaper vertellen we je daar graag meer over.

Whitepaper industriële messen van slijtvast staal

Whitepaper Zettechnieken combineren met 3D-lasersnijden

Ontdek de vele – vaak nog onbekende – mogelijkheden van vergaande zettechnieken gecombineerd met 3D-lasersnijden. We hebben de info hierover op een rijtje gezet:

Whitepaper zettechnieken combineren met 3D-lasersnijden

Whitepaper Hoogsterkte staal

WBM Staalservice centrum heeft veel ervaring met het bewerken van hoogsterkte staal. Wij zijn daarnaast één van de weinige bedrijven die hoogsterkte staal dikker dan 4 mm kunnen snijden en zetten. Kortom, we hebben een hoop kennis in huis. En dat delen we graag in deze whitepaper!

Whitepaper hoogsterkte staal

 

NIEUW: Whitepaper Gaten in en dichtbij de zetlijn

Bij het zetten van staalplaat wordt er veel kracht op het materiaal uitgeoefend. Door deze duw- en trekkrachten is de vervorming van het materiaal blijvend. Dat geldt ook voor gaten en vormen dichtbij of in de zetlijn, deze kunnen van vorm veranderen. Afwijkingen in gaten veroorzaken problemen bij het  samenstellen van producten, bijvoorbeeld dat de bout niet meer is aan te brengen. Toch zijn er wel manieren om deze gaten zonder uitstelping en vervorming te maken. In deze whitepaper leggen we uit hoe.

Whitepaper Gaten in en dichtbij de zetlijn

Leaflets

Leaflets van de visuals
In één oogopslag zien welke onderdelen we zoal kunnen maken? En welke staalsoorten we veel verwerken? Dat kan in deze visuals.

Overig

Aanleveren bestanden
Voor het aanleveren van bestanden gelden enkele richtlijnen. Aangeleverde bestanden die aan die richtlijnen voldoen, kunnen sneller worden verwerkt. In onderstaand document zijn de aanleverspecificaties te vinden. Heeft u nog vragen? U kunt altijd even bellen, we helpen u graag!

Aanleverspecificaties WBM

ISO-certificaten
WBM beschikt over een kwaliteitsmanagementsysteem en milieumanagementsysteem die voldoen aan de eisen van de norm ISO 9001 en ISO 14001. Dat is de conclusie van TÜV Nederland die bij WBM een jaarlijkse evaluatie doet. De certificaten zijn hier te downloaden:

ISO9001 certificaat WBM Kwaliteitsmanagementsysteem NL
ISO9001 Zertifikat WBM Qualitätsmanagementsystem DE

ISO14001 certificaat WBM Milieumanagementsysteem NL
ISO14001 Zertifikat WBM Umweltmanagementsystem DE

 

Scroll naar boven