Korte lijnen, diverse scholingen en gezellige activiteiten!

WBM Staalservice staat garant voor een uitdagende werkomgeving met korte lijnen en een goede, informele sfeer binnen een professionele organisatie. Met ca. 55 gespecialiseerde medewerkers kunnen wij een perfecte uitvoering garanderen. Ons motto luidt dan ook: wij kijken vooruit, zodat wij ook morgen een antwoord hebben op de vraag van onze klanten. Verder zijn wij één van de koplopers onder technische bedrijven voor het opleiden van medewerkers.
Lees er hier meer over.

Wil je bij ons stagelopen? Kijk dan hier.

Op dit moment hebben we de volgende 2 vacatures:

Zetters / Kanters

Nieuwe Vacature

Nieuwe Vacature

Nieuwe Vacature

Werken bij WBM

Dat vroegen we aan onze eigen medewerkers. Je leest het onderaan deze pagina.

Aandacht voor scholing

Certificaten en leertrajecten bij WBM

Zij-instromen bij WBM

“Ze helpen me goed als ik vragen heb.”

Zij liepen bij ons stage

“WBM is een open overzichtelijk bedrijf.”

Contact

Heb je vragen over onze vacatures?
Stel ze aan Marianne en/of Diede op solliciteren@wbm.eu.

Upload je CV

Staat er geen vacature voor jou tussen? Wij staan altijd open voor een gesprek met mensen die interesse hebben in de metaaltechniek of die daar iets over willen leren. Klik op de afbeelding om je cv achter te laten.

Verhalen van WBM'ers

Bjorn Barents | Magazijnmedewerker 
“Ik ben verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens en voor de aanvoer van de plaatmaterialen naar de lasersnijmachines. Regelmatig rijd ik daarvoor in onze heftruck die geschikt is voor 8 ton gewicht. Daarnaast zorg ik er ook voor dat de restanten van de lasersnijmachines terug komen in onze voorraad. Het leuke aan mijn baan is de afwisseling en het contact met mijn collega’s. Het is een gezellig bedrijf en de leiding is altijd bereid om met je mee te denken.”

 

Wim Creemers | Verkoop binnendienst 
“Op het bedrijfsbureau van WBM zorg ik dat de aanvragen van onze klanten beantwoord worden. Ik ben dus op technisch gebied goed op de hoogte van onze mogelijkheden en als de aanvragen wat complexer zijn, bekijken we in teamverband hoe we de klant kunnen helpen. Voor speciale bewerkingen en het bestellen van materialen beschikken we over een groot netwerk. Het is dus heel veelzijdig en dat maakt het werk leuk. Verder is WBM ook een gezellig bedrijf, met de jaarlijkse familiedag en fijne collega’s.”

Angel Dobrev | Ploegleider
“Ik heb bij WBM door de jaren veel geleerd, mezelf kunnen ontwikkelen en ben daardoor gegroeid. Hier kan ik mijn passie voor de combinatie productie, metaal en techniek kwijt. De functie van ploegleider is voor mij een leuke uitdaging. WBM heeft flink wat stappen gezet op het gebied van productiviteit en ontwikkeling van personeel.”

Drie goede redenen om bij WBM te werken:

Binnenkijken bij WBM:

Scroll to Top