Verhalen van WBM’ers

Wissam Slim

Planner bij WBM
“Ik had al een achtergrond in de logistiek en een daarbij behorend mbo-diploma. Na een aantal jaar ervaring als transportplanner ga ik nu met deze studie verder de diepte in.

Ik leer over hoe je de supply chain en productieprocessen verder verbetert. Efficiëntie en de klantvraag staan altijd centraal. Deze opleiding is bijzonder leerzaam en ik kan het uitstekend combineren met mijn werk bij WBM. Veel van de modules kunnen direct worden toegepast op de werkvloer.”

Bjorn Barents

Magazijnmedewerker bij WBM
“Ik ben verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens en voor de aanvoer van de plaatmaterialen naar de lasersnijmachines. Regelmatig rijd ik daarvoor in onze heftruck die geschikt is voor 8 ton gewicht. Daarnaast zorg ik er ook voor dat de restanten van de lasersnijmachines terug komen in onze voorraad.

Het leuke aan mijn baan is de afwisseling en het contact met mijn collega’s. Het is een gezellig bedrijf en de leiding is altijd bereid om met je mee te denken.”

Angel Dobrev

Ploegleider bij WBM
“Ik heb bij WBM door de jaren veel geleerd, mezelf kunnen ontwikkelen en ben daardoor gegroeid. Hier kan ik mijn passie voor de combinatie productie, metaal en techniek kwijt.

De functie van ploegleider is voor mij een leuke uitdaging. WBM heeft flink wat stappen gezet op het gebied van productiviteit en ontwikkeling van personeel.”

Evelien Harbers

Marketing en communicatie bij WBM
“Mijn job bij WBM is erg veelzijdig. Pers, websiteonderhoud, projectcommunicatie, klantendagen, nieuwsbrieven, vormgeving en beurzen: Van alles komt voorbij.

Ik heb erg veel geleerd – en leer nog steeds – van alle inhoudsdeskundige WBM’ers over materialen, productmogelijkheden en bewerkingen. Wat ik ook erg fijn vind is het contact met collega’s. Het is gezellig en ze zijn altijd in voor een stukje Limburgse vlaai en er is een actieve PV. Je gaat je er zeker thuis voelen!”

Wim Creemers

Verkoper binnendienst bij WBM
“Op het bedrijfsbureau van WBM zorg ik dat de aanvragen van onze klanten beantwoord worden. Ik ben dus op technisch gebied goed op de hoogte van onze mogelijkheden en als de aanvragen wat complexer zijn, bekijken we in teamverband hoe we de klant kunnen helpen. Voor speciale bewerkingen en het bestellen van materialen beschikken we over een groot netwerk.

Het is dus heel veelzijdig en dat maakt het werk leuk. Verder is WBM ook een gezellig bedrijf, met de jaarlijkse familiedag en fijne collega’s.”

Scroll naar boven