Zoek jij een toffe vakantiejob in omgeving Weert?

Wij zoeken voor ons gezellige productieteam nog vakantiecollega’s! WBM Staalservice centrum is een toeleverancier van onderdelen uit plaatstaal in Stramproy. Wij zijn gespecialiseerd in 3D-lasersnijden, laserlassen en we bewerken hoogsterkte staal en – als een van de weinigen in Nederland – staal dikker dan 4 mm. Hoe dat er precies uitziet? Onze bedrijfsfilm geeft daar een goed beeld van. Hieronder zie je een overzicht van de beschikbare vakantiefuncties:

Assistent CNC-kanters/zetters
Voor onze afdeling met de zetbanken zoeken we een CNC-kanter/zetter. Je helpt mee een CNC-gestuurde kantbank te bedienen, leest werkopdrachten en tekeningen en voert controles uit op het product.

Assistent laseroperators
Voor onze laserafdeling zoeken we een laseroperator. Je werkt in de productie en bereidt de laseropdrachten samen met je collega’s voor. Ook doe je kwaliteitscontroles.

Magazijnmedewerkers
Voor ons materialenmagazijn zoeken we een magazijnmedewerker. Je houdt samen met collega’s het overzicht bij inkomende goederen en lost vrachtwagens. Daarnaast leg je plaatwerk klaar voor de productie.

Operator overige werkzaamheden
Daarnaast zijn er nog andere soorten werkzaamheden in de productie. In onze fabriek is altijd iets te doen!

Van ons krijg je een passende vergoeding zoals die in onze cao staat. Meer weten? Twijfel niet om met ons contact op te nemen! Mail ons op info@wbmssc.nl of bel 0495 561 781. We maken graag kennis met je!

 

Scroll naar boven