Wij wensen iedereen een mooie zomer!

We zitten inmiddels bijna in de zomer van 2024, wat betekent dat ik nu iets mee dan het halfjaar deel uitmaak van het team van WBM. Ik heb een groot aantal klanten en relaties van ons persoonlijk mogen ontmoeten. Het viel op dat vanaf het vierde kwartaal van 2023 diverse branches en industrieën te maken hebben gehad met een lichte terugloop in ordervolumes.

Gelukkig zien wij de afgelopen maanden een verbetering in de markt, wat leidt tot een licht stijgende vraag. Tegelijkertijd hebben wij een aantal nieuwe klanten met interessante producten mogen verwelkomen.

Naast het lasersnijden en zetten van producten, hebben wij onze capaciteit op het gebied van lassen en het samenstellen van producten, evenals het verspanen, uitgebreid. Hierdoor zijn wij nog beter in staat om te voldoen aan de wens van onze klanten om een totaalpakket aan diensten te leveren.

En nu is zomer in aantocht, een echte sportzomer! Het EK voetbal loopt net voor de bouwvak op zijn eind, de eerste etappes in de Tour de France zijn gereden en de Olympische Spelen van Parijs beginnen later deze maand.

Wij wensen iedereen een prettige en zorgeloze zomervakantie. Bedankt voor de samenwerking, en voor alle sportliefhebbers: geniet ervan!

Hans Besseling

Managing director WBM Staalservice
Scroll naar boven