WBM succesvol gestart met Kennisdagen voor bedrijven

WBM Staalservice heeft onlangs twee succesvolle kennisdagen georganiseerd voor Stinis, een klant in de hef- en hijsindustrie. Door de deelnemers is de dag beoordeeld met maar liefst een 8,7!

Onder de tien deelnemers waren IT’ers, engineers en inkopers. Samen met engineers van WBM Staalservice maakten zij een verdiepingsslag over complex zetwerk, 3D-lasersnijden en procesoptimalisatie. De dagen zijn positief ontvangen, en vanaf nu is het mogelijk om zo’n op maat gemaakte Kennisdag aan te vragen.

De dag was deels gericht op de producten die worden gemaakt voor Stinis, zodat zij ook specifieke vragen konden stellen. Bij complex zetwerk werd er ingegaan op wat precies complex zetwerk is, en welke oplossingen er zijn voor het vervaardigen van moeilijke vormen. De module over 3D-lasersnijden gaf meer inzicht over de vele mogelijkheden van deze snijtechniek. Bij alle sessies sloot een ervaren werkvoorbereider aan, of nam het hoofd bedrijfsbureau deel, zodat er gericht vragen konden worden gesteld.

Positieve reacties
Aan de deelnemers is gevraagd een enquête in te vullen over hoe zij de dag hebben ervaren. De dag is beoordeeld met een gemiddelde van 8,7.
Enkele reacties van deelnemers waren:
“Je krijgt duidelijke, concrete tools om te gebruiken bij engineering.”
“De inhoud was aangepast aan ons bedrijf en aangevuld met extra informatie.”
“Ze staan open voor vragen en nemen de tijd om die te beantwoorden.”

WBM als kennisdeler
Sinds begin 2022 is WBM gestart met het actief delen van kennis. Het bedrijf participeert in diverse kennisplatformen, waaronder het Knowledge Sharing Centre in de regio Eindhoven. Daarnaast publiceert WBM met regelmaat whitepapers, die gratis beschikbaar zijn op de website. De kennisdagen vullen deze rij aan. Tijdens het programma gaan de deelnemers een stuk dieper in op de materie. Verder is de dag toegespitst op de producten en processen van het bedrijf waar de deelnemers van afkomstig zijn.

Vanaf nu is het mogelijk om een kennisdag voor je bedrijf aan te vragen, kijk hiervoor op wbm.eu/kennisdag.

Scroll naar boven