Nieuwe whitepaper: Hoe maak je producten met contouren dichtbij de zetlijn?

Op 18 en 19 mei presenteert WBM Staalservice de nieuwste whitepaper op de MIX Noordoost in de evenementenhal in Hardenberg. In stand 432 is het document met als thema Producten met contouren dichtbij de zetlijn exclusief voor beursbezoekers gratis te verkrijgen. Waar loop je tegenaan bij het vervaardigen van producten waarbij de randen dichtbij de zetlijn zitten? En welke oplossingen zijn daarvoor?

Begin dit jaar maakte WBM bekend actief aan kennisdeling te gaan doen. Onderdeel daarvan is het uitbrengen van diverse whitepapers, documenten waarin tekst en uitleg gegeven wordt over diverse thema’s. Inmiddels zijn de whitepapers over hoogsterkte staal, vormvrijheden dankzij het combineren van zetten en 3D-lasersnijden en het vervaardigen van industriële messen verschenen. Uiteraard zijn ook die edities verkrijgbaar tijdens de MIX Noordoost. De MIX Noordoost is op woensdag 18 en donderdag 19 mei geopend van 11.00 tot 21.00 uur.

De whitepapers zijn gratis, en eveneens te bekijken via onze website: www.wbm.eu/downloads (met uitzondering van de nieuwste editie).

Voorbeelden van producten met contouren dichtbij de zetrand

Scroll naar boven