WBM ontmoet nieuwe generatie techneuten op ROC Ter AA

Op maandag 19 februari neemt WBM Staalservice centrum deel aan de banenmarkt Techniek & Logistiek op het ROC Ter AA in Helmond. Hier komen we tussen 15.00 en 17.00 uur graag in gesprek met de professionals van de toekomst van de opleidingen logistiek en metaaltechniek.

Deze banenmarkt is voor verschillende doelgroepen interessant. Bijvoorbeeld voor vmbo-ers die dit jaar examen doen en nog op zoek zijn naar een leerwerkplek. Leerlingen uit het derde jaar van het vmbo kunnen zich alvast oriënteren op het aanbod van de bedrijven of om een bijbaan te vinden. Natuurlijk zijn ook ouders/verzorgers van harte welkom. Technische mbo-ers die (bijna) zijn afgestudeerd vinden op de banenmarkt hun baan in de techniek. Verder biedt de BBL-banenmarkt mogelijkheden voor de werkzoekende via het leerbedrijf of het UWV, zij-instromers of andere geïnteresseerden in een baan binnen de techniek of logistiek.

De banenmarkt vindt plaats op de Keizerin Marialaan 2 in Helmond, van 15.00 uur tot 17.00 uur. Wij komen die middag graag in contact met de nieuwe generatie binnen de logistiek en metaaltechniek!

Scroll naar boven