WBM krijgt keurmerk toegekend; wat ondersteunen wij?

We ontvangen het Goed Hart Keurmerk omdat wij diverse maatschappelijk relevante organisaties en projecten steunen. De onafhankelijke organisatie van Goed Hart heeft na diverse toetsingen besloten dat wij ervoor in aanmerking komen! Wat ondersteunen wij?

1. 4×4 electric: Sponsoring van reis met een op zonnepanelen geladen auto

“We gaan de wereld laten zien wat mogelijk is met elektrisch rijden; we rijden van Nederland naar Zuid-Afrika en terug met een elektrische auto, geladen met zonnepanelen.” Renske Cox en Maarten van Pel startten met die uitdaging op 4 november ’22. Onze managing director Hermen Bos heeft ze hoogstpersoonlijk een goede reis gewenst.

Voor de expeditie werken ze samen met partners en ambassadeurs, want samen bereik je zoveel meer dan alleen. WBM is trotse ambassadeur van deze reis.

Kijk voor hun expeditie op 4x4electric.com.

2. BeterBoek: Een boek voor kinderen die in het Weerste Sint Jans Gasthuis verblijven

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject ‘Het BeterBoek’ voor de kinderafdeling en dagbehandeling van het St. Jans Gasthuis te Weert.

Mede dankzij deze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in het St. Jans Gasthuis te Weert gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen.
Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen, Het BeterBoek helpt hierbij.

3. Sponsoring lokale voetbalclub Brevendia

Veel van onze medewerkers komen uit Stramproy, de plaats waar wij gevestigd zijn. Daarom ondersteunen we ook lokale initiatieven. Daarnaast willen we zichtbaar zijn in de lokale gemeenschap. Zo hebben we onder mee meegedaan aan een zeskamp bij Brevendia ter ere van hun 100-jarig bestaan. Daarnaast zijn we meerjarensponsor van de club.

4. Deelname Roojer Kwis

Elk najaar wordt in Stramproy de Roojer Kwis georganiseerd. Het evenement is een hele happening., en vergroot het saamhorigheidsgevoel in het dorp. Ongeveer 100 opdrachten moeten de teams verwerken, en de antwoorden om 23.00 uur diezelfde dag inleveren. Sommige rekenwerkjes, vele niet googlebare weetjes, en heel veel historische feitjes. Daarnaast zijn er talrijke praktijkopdrachten. WBM sponsort dit evenement en zorgt voor een (doe)vraag in deze quiz. 

Scroll naar boven