WBM is spreker op toonaangevende EuroBLECH Digital Innovation Summit

Goed nieuws! De pitch van WBM Staalservice centrum is geselecteerd voor het digitale alternatief van EuroBLECH; ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor de plaatverwerkende industrie. Dat betekent dat we tussen 27-30 oktober één van de sprekers zijn op dit event.

De EuroBLECH Digital Innovation Summit is een vierdaags online handels-, netwerk- en webinarevenement voor professionals uit de hele technologieketen voor plaatbewerking.

Bezoekers kunnen relevante technologieleveranciers virtueel ontmoeten, informatieve productpresentaties bekijken, lezingen en webinars over actuele branchekwesties volgen en uiteindelijk de beste technische oplossingen voor hun productieprocessen zoeken.

Onderwerp van gesprek: Vormvrijheden creëren voor engineers
Hermen Bos van WBM verzorgt een videopresentatie binnen de categorie ‘Forming Technology for Improved Design’. De titel van de presentatie is ‘Bending sheetmetal; overcome design limitations’. Hij laat zien op welke manieren je in de designfase meer vormvrijheden hebt door zetwerk en 3D-lasersnijden slim te combineren. Na de videopresentatie is er een live Q&A-sessie waar deelnemers elkaar vragen kunnen stellen over het onderwerp.

Je kunt je nog inschrijven voor de EuroBLECH Digital Innovation Summit. Meer informatie hierover vind je op de website van EuroBLECH.

Scroll naar boven