“Passie voor metaal en techniek zijn altijd gebleven”

Een paar jaar geleden koos onze collega Angel voor een nieuwe uitdaging in de foodbranche. Nu maakt hij als ploegleider sinds een paar weken weer deel uit van de WBM-familie. Hoe bevalt dat? We vroegen het hem zelf:

“Toen ik wegging, heb ik altijd de mogelijkheid open gelaten om misschien terug te keren bij WBM. Ik heb hier door de jaren veel geleerd, mezelf kunnen ontwikkelen en ben daardoor gegroeid. Daarbij is mijn passie voor de combinatie productie, metaal en techniek altijd gebleven.

Het voelde heel natuurlijk om alle geïnvesteerde energie en opgedane kennis weer in WBM te steken. De functie van ploegleider is voor mij een leuke uitdaging. Ik heb gezien dat WBM in de tussentijd niet stil heeft gezeten, we hebben duidelijke stappen vooruit gezet op het gebied van efficiency, productiviteit, ontwikkeling van personeel. Ook in deze moeilijke Coronatijd wil ik er het beste van maken met mijn collega’s en de gegeven ruimte en kansen benutten.”

Welkom terug Angel! We wensen je veel plezier en succes bij WBM.

Scroll naar boven