Ons machinepark wordt uitgebreid! Lees het in de zomernieuwsbrief

Bijna zomervakantie! Op de valreep hebben we nog even een zomernieuwsbrief van WBM Staalservice centrum gestuurd. Met daarin nieuws over nieuwe machines die onderweg zijn, onze zomervakantie en onze mini symposia op de Technische Industriële Vakbeurs (TIV) in Hardenberg op 18, 19 en 20 september aanstaande. Lees hier ons laatste nieuws!

Ons machinepark wordt uitgebreid!
Het is in kannen en kruiken, dit najaar verwelkomen we twee nieuwe machines; een nieuwe fiberlaser én een zetbank. Op onze snijafdeling komt een nieuwe fiberlaser, de ByStar Fiber 3015 Dynamic Edition F8000. Met deze jongen van 8 kW is de hoogste snijkwaliteit gegarandeerd. Ook onze collega’s kijken ernaar uit, want met de intuïtieve bijbehorende gebruikersinterface wordt het bedienen ervan nóg gebruiksvriendelijker!

 

Efficiëntie op onze zetbankenafdeling
Over een aantal maandjes hebben we een zetbank meer, namelijk de Xpert 320/3100. Een kleinere zetbank in vergelijking met wat we al hebben, want wist u al dat we wel tot zes meter plaatstaal kunnen zetten? Deze nieuwe, kleinere jongen zorgt ervoor dat we zetwerk efficiënter kunnen inplannen; kleiner materiaal kunnen we perfect op de nieuwe machine doen. Zo blijft er meer ruimte voor het grote werk op onze huidige machine. Dat scheelt weer in de levertijd!

Houd onze social media in de gaten voor de komst van deze machines.

______

Stagiaires Technische bedrijfskunde:
“WBM is een open, overzichtelijk bedrijf”
Wij werken graag met stagiaires, zij steken wat op van het bedrijfsleven en wij blijven op de hoogte van wat de nieuwe generatie leert in het onderwijs. De afgelopen weken waren bijzonder, want toen deed een groep van maar liefst vijf studenten hun eerste strategische opdracht bij WBM. En die ervaring delen ze graag!

 

______

WBM viert de zomer
Vanwege de zomervakantie zijn wij gesloten van maandag 30 juli t/m vrijdag 10 augustus Op maandag 13 augustus zijn we uiteraard gewoon weer bereikbaar.

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer toe!

Voor de overige weken is er nog plaats voor vakantiekrachten! Ken je mensen die nog een leuke job zoeken in een technisch, gezellig bedrijf in de omgeving Weert? Attendeer hen dan zeker even op dit filmpje!

 

______

 

Voor in de agenda: Bezoek ons mini symposium op de TIV 
Op dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 september zijn wij weer aanwezig op de Technische Industriële Vakbeurs (TIV) in Hardenberg. En daar gaan we iets bijzonders doen, in onze stand houden we tweemaal per dag een kort mini symposium:

3D-snijden van gezet hoogsterkte staal? Verhoog uw toegevoegde waarde!
Op 18, 19 en 20 september om 15.30 uur en 19.30 uur in onze stand op de TIV Hardenberg.

Een gratis presentatie in een kleine, ongedwongen setting. En uiteraard is er ruimte om al je vragen te stellen. Na afloop ontvang je van ons een naslagwerk over dit onderwerp. Ben je op de TIV in september? Kom dan zeker even langs! Meer informatie over de TIV vind je op hun website.

______

De nieuwsbrief voortaan in de mailbox ontvangen? Schrijf je in via onze website.

Scroll naar boven