Nieuwe plasmasnijder; efficiënt en uiterst nauwkeurig

Wij verwelkomen binnenkort een nieuwe plasmasnijder in onze werkplaats! De brandsnijmachines zullen plaatsmaken voor deze veelzijdige machine. Wat zijn de voordelen voor onze klanten?

De machine is speciaal ontworpen om platen snel, efficiënt en met grote precisie te snijden en te boren. Hij is uitgerust met een boorunit, geschikt voor hardmetaal boren, draadtappen, verzinken en centerpunt markeren. Dankzij de tienvoudige automatische gereedschapswisselaar kunnen tot wel tien gereedschappen worden geladen en automatisch worden verwisseld zonder handmatige tussenkomst.

Daarnaast beschikt de plasmasnijder over verschillende eigenschappen die de nauwkeurigheid aanzienlijk verbeteren, zoals de motor aangedreven houder die wordt gebruikt voor verplaatsing langs de portaalbrug. De rail is voorzien van een schuin getande tandheugeloverbrenging, welke speling reduceert en zorgt voor een soepeler en meer dynamische beweging.
Ook maakt deze nieuwe machine gebruik van True Hole technologie. Dat zorgt ervoor dat gaten met hoge kwaliteit, vrijwel cilindrisch, gesneden worden.

Technische specificaties
Maximale afmetingen te bewerken plaat 2500 mm bij 14000 mm.

Boorunit

Maximaal te boren dikte: 50 mm
Boordiameter: 5-40 mm
Schroefdraad tappen: M6-M30

Plasma snijunit
minimale dikte: 3 mm
maximale dikte: 50 mm

Plasma 3D bevel snijunit (schuine kanten)
Materiaaldikte: 6-40 mm
Bevelhoek: 50 graden
We kunnen X-, Y- en V-naden snijden

Meer weten over onze machines? Bekijk onze machinepagina

foto: Voortman Steel Machinery BV

Scroll naar boven