Maatregelen coronavirus bij WBM

Om verspreiding van het virus te verminderen en de gezondheid van WBM-ers zoveel mogelijk te beschermen, hebben wij onze maatregelen aangescherpt. De belangrijkste maatregelen en welke andere gevolgen de ontwikkelingen hebben, is hieronder te lezen.

Onze fabriek blijft operationeel. Er waren al regels opgesteld voor extra hygiëne en desinfectie. Deze zijn waar nodig aangescherpt, zowel in de fabriek als op kantoor.

Afspraken met externen
We zijn genoodzaakt afspraken met externen zoveel mogelijk te verminderen. Deze proberen we – waar mogelijk – telefonisch of bijvoorbeeld via beeldbellen af te handelen. Had je een afspraak met één van onze collega’s staan? Dan neemt de desbetreffende WBM-er daarover contact met je op.

Afwezigheid van WBM-ers
Ook bij ons zijn er situaties ontstaan waarbij collega’s gedwongen worden om thuis te blijven vanwege klachten of het niet kunnen vinden van opvang voor kinderen. We proberen dit zo goed mogelijk op te vangen. Het is niet ondenkbaar dat hierdoor op een gegeven moment levertijden onder druk komen te staan. Mocht dat het geval zijn, dan informeren wij de klant daarover.

Thuiswerken
Collega’s die thuis kunnen (of in sommige gevallen moeten) werken, doen dat ook. Dat zou kunnen betekenen dat de WBM-er die je zoekt minder goed bereikbaar is. We zijn vooralsnog wel telefonisch bereikbaar, dus onze administratieve medewerkers/telefonistes kunnen je vertellen hoe je desbetreffende personen het beste kunt bereiken. Onze accountmanagers zijn tijdens kantooruren mobiel bereikbaar. Hun contactgegevens vind je hier.

Uitstel van beurzen
Dit voorjaar zou WBM aanwezig zijn op twee beurzen; de Transport Compleet in Hardenberg en Cutting World in het Duitse Essen. De eerste – Transport Compleet – is uitgesteld naar 1, 2 en 3 december 2020. De beurs in Essen is tot nader bericht opgeschort. Het is op het moment van schijven nog niet bekend of hier een nieuwe datum voor komt.

We hopen jullie zo voldoende te hebben geïnformeerd en wensen iedereen het beste toe de komende periode.

Team WBM Staalservice centrum