“Ik kijk er naar uit om samen de volgende stappen te zetten”

“Beste relaties van WBM,

Op 20 november ben ik begonnen aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Eentje waar ik bijzonder veel zin in heb. Ik vind het een eer om het stokje over te nemen van Hermen en wederom actief te zijn bij een mooi bedrijf in de Nederlandse maakindustrie.

Onder leiding van Hermen heeft WBM de afgelopen jaren een hele mooie ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels heeft het bedrijf een belangrijke positie in de markt.

Ik hoop inzichten en ervaringen uit de metaalbewerkende industrie mee te geven in onze plannen waarin we meer waarde toevoegen voor onze klanten. Dàt gecombineerd met het talent en de kennis die wij in de afgelopen 60 jaar binnen WBM hebben opgebouwd, zal een krachtige combinatie blijken.

Onze klanten zijn onze voornaamste drijfveer. Samen met hen willen we groeien waarbij kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Ik kijk ernaar uit om samen met alle stakeholders hier volgende stappen in te gaan zetten en zo mede vorm te geven aan de toekomst van WBM.

Ik wens u allen fijne kerstdagen en een gelukkig & gezond 2024.”

Hans Besseling | Managing Director WBM

Scroll naar boven