50 jaar WBM! Dat levert mooie plaatjes en verhalen op…

WBM Staalservice is opgericht in 1968 door de heer Willemsen en na 50 jaar nog steeds in handen van de familie Willemsen. WBM Staalservice heeft zich in deze 50 jaar altijd bezig gehouden met het snijden en zetten van staalplaat. Van oudsher staat WBM bekend om haar vakmanschap als het gaat om het snijden en zetten van complexe vormen tot 6 meter, materiaal dikker dan 4 mm en hoogsterkte staal.

Op 14 november 2018 was het precies 50 jaar geleden dat WBM Staalservice centrum zich inschreef bij de Kamer van Koophandel. Op die dag trapten we dan ook af met gebak voor alle medewerkers van WBM:

 
 

Op die koffie bij oud WBM-ers

In 50 jaar heeft een grote groep mensen bij ons gewerkt, oud-collega’s met hun eigen ervaringen en belevenissen. Een vat vol verhalen dus! De komende periode tekenen we enkele van die verhalen op.

De eerste is oud-vertegenwoordiger Hans Kesting. Hij vergelijkt samen met onze huidige accountmanager Pedro Tegelaers het vertegenwoordigersvak van toen en nu.  Lees er hier meer over!

 

Ploegleider Jan Kunnen is de tweede in de rij. Hij heeft naast de goede herinneringen aan het werk, ook mooie verhalen van vroeger over andere activiteiten bij WBM. Lees er hier meer over.

 

Ook Jan Weening, oud-calculator en verkoper hebben we gesproken, over onder andere technologische veranderingen en de rekenliniaal. Lees er hier meer over.En we hebben hem gevonden; dé oud-medewerker met loonnummer één: Willy de Bruin. 

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief kan hier op onze website. Ook op onze social media communiceren we regelmatig over onze jubileumactiviteiten. Deze pagina, het vat vol verhalen, wordt dus regelmatig aangevuld!

Een aantal foto’s uit de oude doos

Scroll naar boven